Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152
10 Lucruri Fascinante Despre Robert De Niro – Topist.ro

10 Lucruri Fascinante Despre Robert De Niro

Robert-De-Niro

Robert De Niro este unul dintre cei mai buni actori de film in viata. Pentru a celebra talentul sau remarcabil, va prezentam 10 lucruri pe care nu le cunosteati despre acest actor.

1. Robert De Niro: Actorul

Robert de Niro este dovada vie ca oricine isi poate indeplini visurile. Locuitorul New York-ului nu a stiut dintotdeauna ca vrea sa joace in filme. De fapt, nu a stiut acest lucru pana la varsta de 17 ani cand a mers la cinema si le-a spus prietenilor sai ca el va deveni actor. Nimeni nu l-a crezut pana cand a renuntat la ultimul an de liceu si s-a alaturat scolii de actorie Stella Adler. Restul este in istoria cinematografica.

2. Robert De Niro & Martin Scorsese

Robert De Niro si Martin Scorsese merg mana-n mana atunci cand vine vorba de film. Ceea ce multi oameni nu stiu este ca directorul si actorul amandoi au copilarit in zona rurala Greenwich din Manhattan, New York, la cateva blocuri distanta. Totusi, ei s-au cunocut in tinerete. Abia in 1972, cand au fost prezentati unul altuia la o petrecere, si-au dat seama ca se mai vazusera de multe ori inainte, dar nu vorbisera niciodata.

3. Cercul de prostitutie

In 2008, Robert De Niro a promis: “N-o sa mai merg niciodata in Franta. Imi voi sfatui prietenii sa nu mearga in Franta.” De ce? Pentru ca actorul, castigator al Oscarului, a fost cumva amestecat intr-o ancheta despre prostitutie. El a fost numit public in cadrul anchetei, dar a negat orice implicare in acest cerc de  prostitutie si a fost atat de furios incat a spus natiunii sa-si ia inapoi “Legiunea de onoare” acordata in 1997. Potrivit BBC News, asupra actorului s-au napadit mai multi politisti atunci cand a venit la Paris pentru face un film. A fost supus unui interogatoriu de 9 ore in fata unui procuror francez. Motivul pentru care a fost implicat? Pentru ca numele sau ar fi fost mentionat de una din fetele sunate. Robert De Niro a negat vehement ca ar fi platit pentru sex si a declarat ca, chiar daca ar fi facut lucrul acesta, nu ar fi fost o crima. Ulterior, a depus o plangere.

4. Proprietar de restaurant

Ati auzit vreodata de Nobu? Cina la TriBeCa Grill? O masa savurata la Rubicon? O masa rezervata la Ago? Ei bine, la toate este proprietar sau co-proprietar Robert De Niro. De fapt, ar trebui sa arunci o privire la opera de arta a restaurantului Rubicon, deoarece aceasta a apartinut tatalui sau, Robert De Niro Snr, care a fost pictor expresionist.

5. Max Cady

Una dintre performantele notabile ale lui Robert De Niro a fost rolul lui Max Cady in Cape Fear (1991). Pentru a juca acest rol cat mai autentic posibil, Robert De Niro i-a platit 5000 $ stomatologului sau pentru a-i face dintii sa arate cat mai rau posibil. Odata filmul terminat, el a platit inca 20000$ pentru a-si restaura dantura.

6. Metoda actorului

Robert De Niro, ca toti actorii exceptionali, este renumit pentru metoda sa de a juca. Este renumit pentru ca foloseste orice metoda pe care el o considera potrivita pentru a intra in pielea personajelor sale, asigurandu-se ca poate oferi cea mai buna performanta posibila. In timpul filmarilor la “The King of Comedy”, De Niro ar fi facut remarci antisemite la adresa lui Jerry Lewis, pentru o oferi un nivel autentic de furie caracterului sau. Lewis a declarat odata: “Am uitat ca erau camerele de filmat acolo… Imi venea sa il atac.” O alta metoda a implicat cresterea sa in greutate pentru rolul lui Al Capone din “The Untouchables” (1987), jobul ca sofer de taxi pentru doua saptamani inainte de “Taxi Driver” (1976) si mutatul in Sicilia inainte de filmarile la The Godfather II (1974). Sa nu uitam cum si-a macinat dintii pentru filmarile la Cape Fear.

7. Bobby Milk

Ca si copil, Robert De Niro  era numit de copiii din cartier “Bobby Milk”, deoarece era alb ca laptele si destul de slabut.

8. Roluri respinse

Robert De Niro a refuzat numeroase roluri in filme de mare succes de-a lungul anilor. El a refuzat rolul lui Bill “Macelarul” in “Gangs of New York” (2002) si asa rolul a ajuns la Daniel Day Lewis. El a fost, de asemenea, solicitat pentru a juca rolul lui Frank Costello in “The Departed” (2006), pentru a regiza The Good Shepherd. A fost, de asemenea, desemnat sa joace rolul lui Harry in “Home Alone” (1990), dar rolul a fost dat bunului sau prieten, Joe Pesci.

9. Cu mine vobesti?

Una dintre cele mai faimoase replici din istoria filmului este: “Vorbesti cu mine? Vorbesti cu mine? Vorbesti cu mine? Atunci cu cine naiba crezi ca vorbesti… vorbesti cu mine? Ei bine, sunt singur aici. Cu cine dracu crezi ca vorbesti? Oh, da? OK!”

Ei bine, ai putea fi surprins sa afli ca Robert De Niro a improvizat de fapt intregul citat din Taxi Driver. Scriptul original ceruse ca Travis sa se uite pur si simplu in oglinda.

10. Actorul favorit pentru colaborari

Robert De Niro a lucrat cu multi actori si actrite, cu totii fantastici, de-a lungul anilor. Dar care a fost favoritul lui? Marlon Brando? Joe Pesci? Ray Liotta? Nu, niciunul dintre acestia. Persoana sa favorita pentru colaborari este Meryl Streep, alaturi de care a jucat in multe filme, incluzand “The Deer Hunter” (1978), “Marvin’s Room” (1998) si “Falling in love” (1984).

Add Comment