Albert Einstein ura șosetele

Albert Einstein ura sosetele

Renumitul fizician și cunoscutul ne-dator de nimicuri Albert Einstein a realizat multe lucruri în timpul vieții sale, majoritatea despre care nu-i plăcea să vorbească. De fapt, lui Einstein nu-i plăceau o mulțime de lucruri, dar cel mai mult nu-i plăceau șosetele. Atât de mult încât, dacă participa la un eveniment, prefera să le poarte peste pantofi, deoarece erau considerate obligatorii.

Acum, când spunem că Einstein ura șosetele, ne referim la faptul că omul a nutrit o ranchiună literală pe viață împotriva acestui articol de îmbrăcăminte, care a început în timpul copilăriei sale în Europa de Est. Mai exact, în timpul iernilor infamant de friguroase din această regiune, în timpul cărora purcelușii lui de șosete se desprindeau din închisoarea lor de bumbac și aproape că mureau de frig cu o frecvență alarmantă. Lucru care a dus în cele din urmă la faptul că mini-Einstein a renunțat pentru totdeauna la șosete.

O parte din frustrarea lui Einstein în legătură cu șosetele consta în faptul că avea niște picioare de rahat, chiar foarte, foarte, foarte de rahat. Picioare atât de proaste încât l-au scos pe Einstein din serviciul militar. Se spune că Einstein suferea de picioare plate și vene varicoase care îi provocau dureri aproape constante și agonizante. Deci, nu e ca și cum Einstein nu avea un motiv să nu-i placă șosetele.

În orice caz, aversiunea intensă a lui Einstein de a avea ceva în picioare a făcut ca el să-și petreacă aproape tot timpul în calitate de academician la Princeton purtând o pereche de papuci pufoși. Asta dacă purta ceva în picioare.

Cu toate acestea, vorbim despre Einstein, așa că oamenii se așteptau la un anumit nivel de decorum din partea unui geniu turbo verificat ca el, ceea ce a făcut ca fizicianul să fie nevoit să îmbrace frecvent pantofi care păreau că îi lovesc picioarele în boașe la evenimente formale și altele asemenea. Pantofi pe care Einstein îi purta, deși cu părere de rău, cu șireturile desfăcute și fără șosete. Cu toate acestea, atunci când i s-a atras atenția că acest lucru ar putea fi un pic periculos, Einstein a ajuns la compromisul de a purta șosete peste pantofii dezlegate. Un fals de modă cu atât de mulți pași dincolo de șosete cu sandale încât înseamnă să privești întreaga realitate de la marginea existenței însăși.

Vorbind de sandale, Einstein era deosebit de pasionat de ele, după cum o dovedește cu plăcere această fotografie în care apare slab și curat.

Pentru oricine este curios, da, sunt pantofi de damă și nu, imaginea nu este photoshopată, lui Einstein chiar îi păsa atât de puțin de cum îl vedeau oamenii. Cât despre motivul pentru care poartă pantofi de damă în acel moment, povestea este că pe Einstein îl dureau foarte tare picioarele în timpul unei plimbări și a intrat într-un magazin din apropiere cerând cadrane solare. Pe care proprietarul, David Rothman, se întâmpla să le aibă în curtea sa și i le-a arătat unui Einstein dezorientat, care și-a dat seama de greșeală și și-a repetat cererea în timp ce arăta spre picioarele sale. Neînțelegerea l-a stânjenit, în mod normal, pe Einstein, care a cumpărat rapid prima pereche de sandale care i-a fost arătată, care s-a întâmplat să fie o pereche de pantofi de damă cu vârful deschis. Pentru a arăta că nu avea resentimente, Einstein a semnat câteva lucruri pentru Rothman și au pozat pentru o fotografie, în care acesta a dat dovadă de și mai multă siguranță de sine.

fara sosete

Add Comment