Cat De Aproape Ar Trebui Sa Fie Un Umidificator De Un Copil?

Cat De Aproape Ar Trebui Sa Fie Un Umidificator De Un Copil

In timp ce cei mai multi dintre noi se vor bucura de un umidificator cu ceata rece chiar langa patul nostru, nu putem face intotdeauna acelasi lucru cu bebelusii nostri.

Parintii trebuie sa ia in considerare anumite lucruri speciale atat atunci cand folosesc, cat si atunci cand amplaseaza un umidificator, pentru a se asigura ca micutul lor se bucura de toate beneficiile si ca este in siguranta.

Top 3 Umidificatoare cu recenzii aici!

Luati intotdeauna masuri de siguranta atunci cand folositi un umidificator pentru un bebelus

Atunci cand trebuie sa te gandesti la un bebelus, este intotdeauna important sa inveti despre masurile de siguranta si sa te asiguri ca le iei in considerare. Acesta este cel mai bun mod de a va asigura ca micutul dumneavoastra ramane in siguranta.

Nu asezati umidificatorul acolo unde bebelusul dumneavoastra poate ajunge la el

Daca bebelusul tau pune mana pe umidificator, se poate rani cu usurinta. Electrocutarea este doar unul dintre pericole.

Daca bebelusul tau trece cu bine peste incident, exista totusi o sansa mare ca acesta sa deterioreze umidificatorul sau sa verse apa, lasand o adevarata mizerie de curatat. Cel mai bine este sa va asigurati ca micutul dvs. nu poate ajunge la el.

Evitati sa plasati cablul in locuri in care exista pericol de cadere

Camera unui bebelus are parte de mult trafic. Este important sa te asiguri ca nu plasezi cablul umidificatorului peste un drum pe care mergi de obicei.

Daca va impiedicati si cadeti, va puteti rani, iar umidificatorul dvs. ar putea sa nu mai apuce sa vada o alta zi.

Chiar mai rau, daca va purtati copilul in brate, micutul dumneavoastra s-ar putea rani. Daca acest lucru este inevitabil, luati in considerare posibilitatea de a obtine ceva care sa fie plasat peste cablu pentru a preveni caderile.

Nu asezati umidificatoarele direct langa o priza electrica

Chiar daca trebuie sa fie conectate la priza, este important ca umidificatoarele sa fie plasate departe de priza.

Deoarece umidificatoarele pun umezeala in aer, acestea vor introduce umezeala in priza daca sunt prea aproape de aceasta. Acest lucru poate face ca priza sa intre in scurtcircuit, ceea ce poate duce la un incendiu sau la alte pericole.

Unde puteti amplasa un umidificator intr-o cresa?

Exista cateva lucruri pe care va trebui sa le luati in considerare atunci cand decideti unde doriti sa puneti umidificatorul.

De exemplu, trebuie sa tii cont de marimea camerei pentru a te asigura ca micutul tau se va bucura de beneficiile pe care le ofera un umidificator.

Tineti umidificatoarele cu aer cald departe de bebelusul dumneavoastra

Cei mai multi oameni recomanda sa folositi doar umidificatoare cu ceata rece atunci cand aveti un bebelus. Cu toate acestea, nu este nimic in neregula nici cu utilizarea unui umidificator cu ceata calda.

Principala preocupare este ca un micut s-ar putea arde de la aburul care iese dintr-un umidificator cu ceata calda. Daca vrei sa folosesti unul, n-ai decat. Asigura-te ca este plasat la distanta pentru a te tine pe tine si pe cel mic in siguranta.

Unele idei grozave sunt pe o noptiera, intr-un colt. Daca bebelusul dvs. este mobil, luati in considerare plasarea acestuia pe o comoda inalta pe care micutul dvs. nu se poate rasturna.

Va trebui sa impingeti putin pe comoda pentru a va asigura ca nu se rastoarna sau ca umidificatorul nu cade. (Copilul dvs. va impinge cu siguranta pe comoda la un moment dat).

Asezati umidificatoarele mai aproape de bebelusul dumneavoastra in camerele mai mari

Cele mai multe camere de dimensiuni medii ii vor permite bebelusului dvs. sa se bucure de beneficiile unui umidificator, indiferent unde il plasati, deoarece acesta va continua sa puna umezeala in aer.

In camerele mai mari, cei mici s-ar putea bucura mai putin de aceste beneficii daca umidificatorul este mai departe de ei.

In schimb, amplasati-l la cativa metri de patul lor pentru a va asigura ca se vor bucura de beneficiile utilizarii unui umidificator fara ca acesta sa fie prea aproape de ei.

Asigurati-va ca umidificatoarele se afla la cel putin un metru distanta

Atunci cand incercati sa decideti unde sa plasati un umidificator, asigurati-va ca acesta se afla la cel putin un metru distanta de micutul dumneavoastra, chiar daca este un umidificator cu ceata rece.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca un umidificator este plasat prea aproape de bebelusul dumneavoastra, acesta poate cauza probleme suplimentare, deoarece il acopera pe acesta in ceata. Prea mult din orice este un lucru rau. Daca folositi un umidificator cu ceata calda, acest lucru poate duce la arsuri accidentale.

Cu un umidificator cu ceata rece, bebelusul tau poate raci din cauza cetii sau poate inhala ceata pe masura ce este impinsa in aer. Pentru a testa acest lucru, stati langa patul micutului dvs. pentru putin timp. Daca ceata se depune pe pielea dumneavoastra, umidificatorul este prea aproape de bebelusul dumneavoastra.

Luati in considerare varsta acestuia

Varsta este un factor important de luat in considerare atunci cand incercati sa decideti unde sa plasati un umidificator in camera copilului dumneavoastra. Bebelusii mai mici, care nu pot inca sa mearga sau sa se tarasca, nu vor putea sa traga un umidificator de pe o masa.

Pentru acesti copii, trebuie pur si simplu sa va asigurati ca cablul nu va sta in cale si ca se afla la o distanta sigura fata de ei.

Bebelusii carora le place sa se joace in camera lor si care sunt capabili sa se tarasca, vor necesita ceva mai multa gandire. Veti dori sa va asigurati ca cordonul este departe de raza lor de actiune din motive de siguranta.

De asemenea, nu doriti sa plasati umidificatorul intr-un loc suficient de jos pentru ca ei sa ajunga la el. Sa va asigurati ca cablul este plasat in spatele unei comode este o idee excelenta. Departe de vedere, departe de minte!

Daca acest lucru vi se pare inca ingrijorator, luati in considerare posibilitatea de a nu plasa pur si simplu umidificatorul in camera lor in timpul orelor de zi. Puteti pune umidificatorul pe un raft din dulap in timpul zilei.

Apoi, cand cel mic doarme in siguranta in patut, il puteti scoate din nou. Se va bucura de toate beneficiile minunate care vin odata cu existenta unui umidificator cu ceata rece in camera lor, iar tu te poti bucura de o oarecare liniste sufleteasca.

In concluzie

Atunci cand incerci sa iti dai seama unde pot pune un umidificator in camera copilului, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna luata in considerare pe primul loc.

Apoi, tineti cont de varsta bebelusului dumneavoastra si de dimensiunea camerei pentru a gasi locul perfect pentru umidificatorul de masa. Nu uitati sa puneti ceva sub el pentru a absorbi umiditatea!

Mai multe informatii despre umidificatoare:

Add Comment