Cele mai vandute laptop-uri de la inceputul anului

Dell Inspiron 3552

Dell-Inspiron-15-3000-3552

Cu un procesor Intel Pentium N3700, cu o frecventa de 1.60 GHz, si un hard disk de 500 GB care iti permite sa stochezi peste 100.000 de poze sau mai bine de 650 de filme, produsul celor de la Dell a devenit unul din cele mai cautate de pe piata.

Asa cum marii producatori din industria mobilei investesc in testarea rezistentei acestora prin miscari care reproduc utilizarea zilnica, Dell a recurs si el la o varianta similara, testand balamalele laptop-urilor cu pana la 20.000 de deschideri si inchideri succesive. Laptop-urile Dell mai sunt testate si in conditii de temperatura ridicata pentru a simula un procesor supraincalzit, apasarea repetitiva a tastelor(pana la 10 milioane de apasari) sau actionarea butoanelor(aprox. 40.000 de apasari)

Acer Aspire E5-551G-T6Q7

Aspire-e5

Acer este al doilea furnizor de pe glob in materie de PC-uri vandute, dupa compania HP. Notorietatea si-a castigat-o in timp, firma punandu-si bazele in 1976. Asa cum ne-a obisnuit, Acer a reusit sa urce in topul celor mai bine vandute laptop-uri cu gama Aspire. Autonomia de 7 ore oferita de o baterie cu 6 celule Li Ion si ergonomia acestuia ii ofera o calitate aprecitata de cei mai mult utilizatori : portabiliatea.

Procesorul AMD Quad Core A10, alaturi de o memorie RAM de pana la 8GB,poate satisface nevoile celor care se joaca pe calculator, evident atat cat poate sa ofere un produs din gama low-cost.

 

Lenovo IdeaPad G50-80

Lenovo-IdeaPad

Nici chinezii de la Lenovo nu s-au lasat mai prejos in ceea ce priveste competitia de pe piata laptop-urilor. Ajutati poate si de faptul ca industria tehnologica din China este una dintre cele mai puternice si bine dezvoltate din lume, producatorii mandarini impun cotele de pret din piata. Astfel au reusit sa doteze laptop-uri cu procesoare i3 sau i5 cu mult sub pretul concurentei.

IdeaPad prin ecranul de 15.6 inch si cu o placa video dedicata de la AMD, reproduce o calitate deosebita a imaginii. Bateria dureaza ceva mai putin din cauza consumului de resurse generat de placa video integrata ,dar si de procesorul i3.

HP 255 G4

hp

Numarul 1 in lume in materie de vanzari de laptop-uri a fost nevoit sa ajunga la o solutie de compromis pentru a urca si el in topul celor mai vandute echipamente. HP a adus in fata cumparatorilor un laptop cu performante medii dar cu un pret competitiv.

Acesta dispune de un port HDMI si o greutate mai mult decat acceptabila pentru un produs din clasa lui. Un alt aspect la care HP puncteaza este sasiul rezistent . Americanii de la Hewlett Packard sunt producatorul cu cea mai exitinsa gama de produse si servicii, acestea includ scannere, imprimante, servere dar si aplicatii software.

 

 

Add Comment