Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152
Top 10 Cele Mai Scumpe Pisici Din Lume – Topist.ro

Top 10 Cele Mai Scumpe Pisici Din Lume

Iti plac pisicile? Multi oameni isi doresc sa aiba animale de companie in casa. Ai putea chiar sa gasesti mai mult de un tip de animale in unele case, cum ar fi si caini si pisici. Pisicile se numara printre cele mai comune animale de companie, fiind iubite de foarte multi oameni, indiferent de varsta lor. Ele sunt o companie placuta fie in casa, fie in afara casei, cand mergi la o plimbare sau te bucuri de timpul petrecut in parc. Dar ce vei spune cand vei afla ca exista pisici care costa mii de dolari? Pare de necrezut, nu? Exista anumiti factori care fac ca unele pisici cu un pret ridicat sa se numere printre cele mai scumpe din lume. Pot avea trasaturi unice care nu se gasesc la pisicile obisnuite, pot fi rase originale sau cautate de celebritati si sunt foarte populare printre oameni. Descopera mai multe despre cele mai scumpe pisici si preturile lor citind urmatorul top 10 cele mai scumpe pisici din lume.

10. British Shorthair – $500 – $1500

12890042 – lady cat breeds british shorthair, blue color

Este cotata ca a zecea cea mai scumpa rasa de pisici din lume. Este de asemenea cunoscuta drept una dintre cele mai cautate rase de pisici din  Marea Britanie. Caracteristicile sale o fac sa fie foarte populara si pare a fi inregistrata de Consiliul Cat Fancy din Marea Britanie drept cea mai populara rasa de pisici.

9. Scottish Fold – $200 – $3000

Este plasata pe locul noua si are calitati fizice unice, care o fac sa fie extrem de dorita. Fata acestei pisici arata ca aceea a unei bufnite din cauza urechilor sale, care se indoaie inspre frunte, parand ca nu are urechi. Din cauza urechilor sale este numita uneori pisica clapauga, la fel ca iepurele-clapaug care are aceeasi trasatura fizica. Zvonurile conform carora urechile acestor pisici sunt taiate de stapani nu au fost confirmate, este evident ca reprezinta o caracteristica a rasei.

8. Pisica Sphynx – $300 – $3000

Ti se poate parea urata deoarece nu are blana asa cum au pisicile obisnuite, dar totusi este una dintre cele mai scumpe si populare rase de pisici. Pielea ei are diferite modele, care pot crea impresia ca are blana.

7. Pisica Russian Blue – $400 – $3000

Acest tip de pisici sunt cunoscute ca fiind inteligente, curioase, jucause si prietenoase nu doar cu cei mici, ci si cu alte animale de companie, de aceea pisicile Russian Blue sunt considerate de iubitorii de pisici o optiune perfecta pentru casa.

6. Pisica Peterbald – $1200 – $5000

Este pe locul sase in lista celor mai scumpe pisici din lume si are foarte multe caracteristici care ii maresc pretul. Aceasta pisica este inteligenta, linistita, amabila, curioasa, energica si prietenoasa. Te urmeaza oriunde ai merge si este prietenoasa nu doar cu tine si cu cei mici, ci si cu alte animale de casa.

5. Pisica persana – $500 – $5500

Esti cea mai frumoasa din lista noastra, stiai lucrul acesta? Frumusetea ei o face una dintre cele mai populare rase in diferite tari din toata lumea, lucru ce duce si la cresterea pretului sau. Are toate trasaturile care pot creste frumusetea unei pisi: blana moale, bot mic, fata rotunda si este modesta si linistita, devenind o alegere perfecta pentru cei care doresc o pisica usor de tinut in casa. Merita mentionat ca numele acestei pisici vine de la originea sa, deoarece are originea in Persia, teritoriu cunoscut astazi drept Iran.

4. Pisica hipoalergenica Allerca- $ 6000

Aceasta pisica este cunoscuta pentru ca are o gena care cauzeaza alergiile oamenilor la pisici, lucru ce a determinat oamenii de stiinta sa incerce sa-i dezactiveze aceasta gena sau sa i-o stearga in speranta de a face aceasta pisica sigura pentru cei care au alergii. Cu toate ca pisica are aceasta problema, este cotata ca fiind a patra cea mai scumpa din lume.

3. Pisica bengaleza- $1000- $25000

Este o rasa hibrid intre pisica leopard asiatica si o felina domestica. Aceasta combinatie ii da pisicii diferite caracteristici cum ar fi aparitia salbatica, corp cu picatele, si structura sa, imprumutata de la pisica leopard asiatica, dar care are un temperament bland, domestic, dar acest lucru s-a intamplat numai dupa ce au fost traversate patru generatii.

2. Pisica Savannah – $1500 – $50000

Este a doua cea mai scumpa pisica din lume si este, de asemenea, a doua rasa hibrid din lista noastra, intrucat ia nastere din incrucisarea unei pisici domestice cu un mamifer numit serval african. Savannah este  pisica inteligenta, comparabila cu un caine in ceea ce priveste loialitatea fata de stapan. Pisica asta ajunge sa coste si 50000 de dolari, iti vine sa crezi asta?

1. Pisica Ashera – $15000 – $100000

Castigatoarea topului este pisica Ashera, care este cotata ca fiind cea mai scumpa pisica din lume cu un pret care ajunge intre $15000 si $100000. Este a treia pisica hibrid din lista noastra, rezultand din incruscisarea pisicii leopard asiatice, a servalului african si a pisicii domestice. Este considerata cea mai rara pisica din lume si are multe caracteristici: este inteligenta, loiala si afectuoasa. Sunt exemplare de pisici Ashera care se dovedesc a fi pisici  Savannah la testarea ADN.

Ce pisica ti-a placut mai cel mai mult?

 

Add Comment