Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152
Top 5 avantaje ale aplicatiei Uber – Topist.ro

Top 5 avantaje ale aplicatiei Uber

Uber este o aplicatie dezvoltata de o companie americana si permite utilizatorilor sa comande soferi care ii pot ajuta sa se deplaseze in regim de taxi. Aplicatia foloseste internetul si modulul GPS pentru a depista cea mai apropiata masina din zona in care te afli. Tariful este unul calculat in functie de distanta, iar plata finala se face automat de pe cardul pe care clientul l-a folosit la inregistrare.

Compania ofera o cursa gratuita la prima inregistrare prin umatorul link: uber.com/freerides

Servicii de calitate

Compania Uber are o politica de selectionare a soferilor carora le ofera training-uri si bonusuri pentru comportament adecvat si furnizarea unor servicii de calitate catre client. Ramane de vazut daca vor reusi sa implementeze cu succes si in Romania aceleasi servicii de calitate. Americanii au incercat sa aduca odata cu soferi prietenosi si calitate in ceea ce priveste autoturismele folosite pe aceasta aplicatie. In functie de gradul de dezvoltare al tarii in care se afla, Uber impune ca masina folosita sa fie mai noua de 5 pana la 10 ani.

In instruirea pe care compania o face soferilor se precizeaza si standarde legate de mentenanta si curatenia masinii folosite.

Pretul corect

Sistemul de plata este unul usor de inteles, transparent si mult mai sigur decat in cazul altor servicii de transport. Mai ales intr-o capitala ca Bucurestiul, in care sunt cunoscute agresiunile taximetristilor suparati pe clientii care nu lasa bacsis, Uberul vine ca o varinta de bun simt la deplasarea civilizata de la un punct A in punctul B. Totodata, vei scapa si de taximetristii care impun o taxa anticipata exagerat de mare pentru cursa pe care o soliciti.

In plus, daca alegi uber in locul dispeceratului de taximetrie unde, de multe ori ti-a fost inchis telefonul in nas pentru ca citez: “nu e niciun taxi”, ai sansa sa te alegi si cu una din ofetele promotionale sau un cupon oferit de firma americana.

Soferul accepta orice destinatie

Spre deosebire de taxi, acolo unde poti fi refuzat de sofer doar pentru ca destinatia finala nu ii convine acestuia din urma, la Uber toate destinatia pasagerului va fi aflata de sofer abia dupa preluarea pasagerului.

Calcularea corecta a distantei

Pentru Bucuresti, folosirea aplicatiei mai aduce un avantaj semnificativ. Nu de putine ori am auzit povesti cu soferi de taxi care folosesc asa-zisa maimuta care incarca suplimentar bonul din aparatul de taxare. Sau de taximetristi care te ocolesc kilometri in plus pentru a-si face norma zilnica si mai ales pentru ca …oricum nu iti dai seama pentru ca nu esti bucurestean smecher ca ei. Daca mai esti si strain, ai incurcat-o !

Pe Uber in schimb vei putea urmari exact distanta pe care o ai de parcurs si vei sti la final ca pretul a fost unul corect.

Feedback-ul clientului- cel mai important aspect pentru sofer

Aplicatia, disponibila pe toate sistemele de operare pentru telefoane si tablete, foloseste un sistem de rasplatire a soferului in baza unui rating oferit de clienti. Astfel, un sofer care are o conduita decenta, o masina curata si va fi respectuos, va primi mai multe stelute in aplicatie. Soferii cu rating-uri mari sunt mai des apelati de clienti, iar in unele tari chiar remunerati suplimentar de dezovltatorul aplicatiei.

Add Comment