Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 115

Warning: include_once(/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152

Warning: include_once(): Failed opening '/home/resetany/topist.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/resetany/domains/topist.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 152
5 aplicatii de care nu ai nevoie in telefonul tau – Topist.ro

5 aplicatii de care nu ai nevoie in telefonul tau

Aplicatiile pe telefon nu mai sunt demult o necunoscuta pentru utilizatorii de smartphone-uri, cei mai mari jucatori de pe piata, Google Play Store si iOS App Store insumand un total de aproximativ 1400000 de aplicatii.

Printre dezvoltatorii de succes care au reusit sa stranga in timp record milioane de utilizatori si echivalentul lor in dolari , s-au infiltrat de-a lungul timpului si o serie de aplicatii lipsite de utilitate si sens. Iata un top 5 al celor mai neinspirate aplicatii :

1. I Am Important – Sunt important

 

Platforma : iOS    Pret : Gratuit

IamImportant

 

Aplicatia lansata in 2011, poate fi folosita cu usurinta de orice utilizator de iPhone care se simte singur si marginalizat. Cu rol de jurnal si organiser, asa cum numele ei o sugereaza , aplicatia te poate ajuta sa creezi o falsa impresie asupra ta.De exemplu poate genera o serie de contacte pe care sa le adauge ulterior in agenda ta. Acestea nu vor fi orice fel de contacte, ci unele ale unor personalitati si oameni de business , lume buna care sa te faca si pe tine sa pari …important.

In cazul in care credeati ca asta e tot ce poate face aplicatia asta, are o functie care va creea evenimente false , ti le va insera in calendar si va porni alarma ori de cate ori este nevoie ca sa iti creeze o imagine de om important implicat in prea multe evenimente.

O alta optiune , la fel de importanta a aplicatiei , este conexiunea ei la contul tau de Facebook, care iti ofera posibilitatea de a-ti posta „succesul” direct pe wall-ul tau. Succesul tau ii va face invidiosi pe toti prietenii tai de pe Facebook, dar avand in vedere ca ai ajuns sa instalezi o astfel de aplicatie, ma intreb : care prieteni?

 

2. Will you marry me ? – Vrei sa te casatoresti cu mine ?

Platforma : iOS     Pret : Gratuit

MarryMe

Daca ai o relatie de lunga durata si nu ai gasit inca o modalitate mai impersonala de a face o cerere in casatorie la care sa fii refuzat 100 % , iata ca a aparut si solutia.

Descrierea aplicatiei din App Store suna cam asa : „Ai incercat vreodata sa iti exprimi sentimentele pentru prietenul /prietena ta? Vrei sa o faci cu ajutorul telefonului tau ? Nu reusesti sa o spui singur? Iti pierzi glasul in astfel de situatii? Nu esti singur! Dar …o poti face cu ajutorul telefonului tau”

Odata instalata , aplicatia va afisa in partea de jos mult adoratele reclame. Partea amuzanta este ca Google Adds afiseaza reclame din domeniul caruia aplicatia I se adreseaza, astfel cererea ta va fi sustinuta de titluri precum : „Esti singur ?Gaseste-ti perechea !” .

Aplicatia afiseaza o poza rudimentara cu 2 inele si mesajul generic „Will you marry me?” , urmata de cele 2 optiuni: „DA” si „Mai am nevoie de timp” . Parerea noastra este ca nu mai necesita timp de gandire, „NU” este cel mai potrivit raspuns pentru lipsa de originalitate a viitorului sot wanna be.

3. Ethan

Platforma :iOS     Pret : Gratuit

ethan

Pornita de la ideea unui tanar dornic sa foloseasca un canal propriu de comunicare cu prietenii lui si insipirata de OS-ul Samantha din filmul Her, sau personal assitant-ul Siri, aplicatia a devenit virala in scurt timp. Ethan Gliechtenstein , initiatorul acestui proiect, iti va raspunde la orice intrebare printr-un mesaj text , sau cel putin asta apare in prezentarea de pe site-ul lui oficial .

In cazul in care ai ramas fara prieteni , esti total lipsit de inspiratie si ti-ai pierdut si ultima urma de personalitate, Ethan pare a fi aplicatia ideala. Ethan insista sa nu te indragostesti de el si precizeaza pe site-ul lui ca este real si nu un software, dar cu toate astea , raspunde la majoritatea intrebarilor cu un text standard.

O extensia a aplicatiei iti propune sa devii tu insuti un Ethan, prin trimiterea unui mail care contine numele tau catre dezvoltatorul aplicatiei.

4. Hold on

Platforma : iOS      Pret : 0.69Euro

HoldON

Avem in top si o aplicatie platita, care isi merita toti banii…daca nu ai ce face cu ei. Problema este ca nu oricine are abilitatiile necesare ca sa poata „juca” Hold ON. Ideea de baza este ca in aplicatie exista un buton cu un text destul de sugestiv „Hold on „(Nu da drumul) pe care trebuie sa il tii apasat . Atat !

Pe langa faptul ca poti sa iti bati recordul de nenumarate ori, mai ai sansa de a da share la scorul tau pe internet (are un bug care nu iti permite introducerea numelui , deci va fi anonim) , sau prin bluetooth, in cazul in care ai mai gasit cel putin un nebun care a dat 0.69 Euro pe un joc inutil.

 

5. iFrenchKiss

Platforma : iOS    Pret : Gratuit

iFrench

 

Aplicatia isi invita utilizatorii sa se sarute cu iPhone-ul si sa isi imbunateasca tehnica de sarut pe telefonul propriu. In descrierea ei , producatorul informeaza ca va determina daca esti un expert al sarutului sau nu dupa estimarea „motorului original de analiza a sarutului”.

Daca vrem sa gasim o parte plina a paharului in toata povestea asta , este ca nu trebuie sa dai bani ca sa te saruti cu …telefonul tau. Sau ai putea sa iti gasesti un prieten/ o prietena reala.

 

 

 

 

Add Comment