10 Fapte Înfricoșătoare Despre Flakka: Drogul Zombi

Flakka drogul Zombie

Am auzit tot felul de povești de groază despre droguri. Am auzit cu toții acele povești despre oameni care își prăjeau mințile, au sărit de pe stânci sau s-au confruntat cu stări de furie care au atins un nivel de intensitate ridicat. Am auzit acele povești „despre nebunie” care sunt, de obicei, atât de neobișnuite,  încât în realitate nu își găsesc niciodată aplicabilitate.

Dar flakka – noul drog sintetic despre care s-a spus că transformă oamenii în zombi – este diferit. Este o nouă generație de săruri de baie care, spre deosebire de alte droguri, nu s-a răspândit atât de mult. Dar oamenii care l-au încercat au început să cunoască diferite stări de nebunie, violente, cum ar fi ieșirile violente ale unui zombi, care trăiește cele mai îngrozitoare povești despre droguri, povești pe care mama ta a încercat să ți le povestească intr-o manieră plăcută.

Flakka afectează oamenii în moduri pe care niciun alt drog nu a făcut-o vreodată. Lucrurile pe care oamenii le fac în timp ce sunt influența acestui drog sunt atât de nebunești, încât unele dintre acestea par a fi doar niște povești înspăimântătoare. Dar oamenii au filmat aceste lucruri. Videoclipurile sunt postate pe această pagină, astfel puteți vedea și dumneavoastră cât de periculoase pot fi efectele drogului zombi.

10 – Face Ca Oamenii Să Se Miște Ca Niște Zombi

Ei numesc flakka „Drogul Zombi” dintr-un singur motiv. Și anume modul în care oamenii se mișcă, atunci când se află sub efectul acestui drog. Trupurile lor se mișcă în convulsii,  într-un manieră dezagreabilă și inumană, aproape ca un zombie.

Când cineva consumă o doză prea mare de flakka, fibrele musculare din corpul lor încep să se dizolve în sânge. Corpurile lor încep să se miște în mod necontrolat. Uneori, capul va coborî sub umerii; alteori, mâinile lor vor înțepeni și vor fi îndreptate în afară.

9 – Îi Face Pe Oamenii Să Își Dorească Să Ucidă

Cea mai cunoscută poveste legată de flakka este povestea lui Austin Harrouff, un baiat în vârstă de 19 ani, care a fost prins mâncând din fața vecinului său și scoțând sunete ca un animal. Nebunia, paranoia și puterea supraumană pe care a arătat-o, i-a făcut pe oameni să creadă că se află sub influența drogului flakka, dar în contra acestor argumente, testele de toxicologie au arătat că nu avea în sânge asemena substanță.

Când s-a dovedit că cel mai cunoscut criminal al drogului flakka nu era drogat, unii au început să spună că poveștile despre acest drog au fost exagerate – dar, chiar dacă Harrouff nu era sub influența acestui drog, există o mulțime de alte povești despre oameni care au devenit ucigași, după ce au consumat drogul.

Un bărbat pe nume Leroy Strothers, a luat o armă, s-a dezbrăcat, s-a urcat pe acoperiș și a deschis focul de armă asupra vecinilor săi. El a luat flakka și a declarat, mai târziu, poliției că era convins de faptul că un grup de oameni era afară, încercând să îi ucidă familia.

8 – Este De Zece Ori Mai Puternic Decât Cocaina

Flakka îi poate face pe oameni să devină periculoși, însă cel mai amenințător lucru este acela că se remarcă printr-un preț foarte ieftin și printr-un effect foarte puternic. Acest drogS este de zece ori mai puternic decat cocaina, atat de puternic încât o doză mai mare de 0,1 grame poate provoca un supradozaj.

Unii oameni îl numesc „Nebunie la 5$”, deoarece acesta este prețul pe care trebuie să îl plătiți pentru a achiziționa o doză suficientă de flakka, suficientă să vă afecteze mai mult decât o doză de cocaine care costă 80$.

7 – Vă Poate Scăpa De Senzație De Durere

Durerea are un scop. Când te rănești, corpul tău îți spune că ceva este în neregulă și că ai nevoie de ajutor. Este o senzație care te ajută să te menții în viață, dar din cauza drogului flakka, acest lucru nu se mai întâmplă, după cum arată videoclipurile înspăimântătoare, care prezintă un consumator de flakka din Brazilia.

6 – Creează O Pandemie Periculoasă, Paranoia De A Fi Dezbrăcat

Într-unul dintre cazurile cunoscute, poliția a acționat în urma unui apel telefonic, pentru a găsi pe un bărbat pe nume Kenneth Crowder, care își ținea pantalonii până la genunchi, încercând să facă sex cu un copac. Pentru că nu răspundea ofițerilor, aceștia l-au imobilizat cu ajutorul electroșocurilor. Totuși, Crowder nu s-a oprit. El a spus ofițerului că este Thor, Zeul tunetului și a sărit asupra lui, zgâriindu-i fața și chiar încercând să-i fure insigna, pentru a-l înjunghia.

5 – Consumatorii De Flakka Au Atacat Ofițeri De Poliție

Oamenii care au făcut supradoză din cauza drogului flakka nu sunt doar violenți; sunt complet neînfricați. Aceștia fac lucruri pe care oamenii obișnuiți nu le-ar face niciodată, cum ar fi atacul asupra polițiștilor.

Un bărbat din Coconut Creek a încercat să calce cu mașina un polițist. Ofițerul s-a ferit din cale lui, dar cosumatorul de flakka a continuat să meargă înainte cu peste 160 kilometri la oră. Când a fost prins, el și-a cerut scuze și a spus că: „Flakka m-a făcut să o fac.”

4 – Oferă Consumatorilor o Putere Supranaturală

Cumva, flakka pare să ofere consumatorilor o putere supranaturală.
Un bărbat pe nume James West a încercat să intre în sediul poliției din Fort Lauderdale. După ce a fumat flakka, acesta devenise paranoic, crezând că 25 de mașini îl urmăreau. El a vrut ca poliția să îl ajute, așa că a încercat să spargă ușa de la intrare.
„Asta face drogul. Modifică în totalitate realitatea”, a explicat un medic de urgență pe nume Dr. Nabil Ed Sanadi. „Se folosesc doar de puterea lor fizică, pentru a scăpa de ceea ce le induce creierul”.

3 – Îi Face Pe Oameni Să Se Sinucidă

Flakka nu îi face pe consumatorii săi să reprezinte doar un pericol pentru ceilalți, ci face să fie un pericol și pentru ei înșiși. Drogul îi poate copleși cu sentimente de depresie și gânduri sinucigașe. De fapt, unele dintre primele decese cauzate de acest drog au provenit din sinucideri. Oamenii pot pierde orice simț al valorii vieții umane când se află sub efectele acestui drog.

2 –  Îl Puteți Cumpăra Online

Partea cu adevărat terifiantă este aceea că puteți să achiziționați foarte ușor drogul flakka. Restricțiile sunt puțin mai multe față de cum erau în trecut, dar totuși, flakka poate fi comandată online cu un simplu clic pe buton.

Drogul a fost vândut online de aproximativ 150 de companii chineze diferite. Cea mai mare companie este Kaikai Technology Co., o companie condusă de un lord chinez al drogurilor numit Bo Peng, dar se consideră că este doar unul dintre mulți alții care au pus drogul la vânzare pe site-urile de cumpărături online. Ei cer 1,500 $ pentru un kilogram de flakka – care, de obicei, valorează aproximativ 50,000 $, dacă este vândut pe străzi.

1 – Nu A Plecat

Guvernul Statelor Unite este destul de mândru de modul în care se ocupă de nebunia provocată de flakka. Aproape că au reușit să stopeze complet aprovizionare în SUA, ceea ce, pentru unii oameni, înseamnă că problema s-a sfârșit. Dar, dacă priviți în afara SUA, poveste este diferită.

Utilizarea Flakka începe să se extindă în Brazilia, unde creează o epidemie în totalitate nouă. De fapt, trei dintre videoclipurile din acest articol provin din Brazilia, acestea fiind filmate anul acesta. Drogul se răspândește și în alte țări. Poliția din Scoția, Canada, Australia, Malta, Turcia, Arabia Saudită și aproape toate celelalte țări la care vă puteți gândi au început să găsească flakka ân analizele de sânge ale infractorilor.

Nu a dispărut  în totalitate nici din SUA. Deși Florida se confruntă cu ceea ce poliția numește o „secetă” a drogurilor, ei au observat că acest drog încă se găsește în alte state din întreaga țară. Acest lucru este îngrijorător pentru poliție – pentru că flakka nu se aseamănă cu alte droguri.

Add Comment