Cateva informatii folositoare despre Saloanele Business Class

Aeroportul Otopeni Henry Coanda are acum 3 saloane de tip Business Class deschise non stop pentru public, cu o serie de facilitati precum WiFi gratuit, zona PC, televiziune, telefon, fax si access la un copiator. Cel din urma, foarte util in cazul in care nu ai reusit inca sa iti printezi biletul de zbor.

3. Facilitati

Mai ai la dispozitie monitoare pe care poti vedea zborurile, avertizari sonore cu statusul zborurilor, o zona de fumatori si presa romaneasca si internationala cu ultimele stiri ale zilei.
Doua dintre cele 3 saloane pot fi gasite la etajul 2 in apropierea portilor de imbarcare 7 si 8, iar al treilea in zona portii numarul 14.

2. Servicii disponibile

Ambientul relaxant si personalul amabil, calificat pentru oferirea unor servicii de calitate te vor face sa te simti in alta capitala Europeana.
In timp ce te relaxezi poti beneficia de o bautura alcolica sau racoritoare. Mai au produse de patiserie, snacks-uri si diverse dulciuri. Uneori poti beneficia si de gustari calde, in functie de perioada zilei.

1. Capacitate si tarife

Saloanele au in total o capacitate de 280 de locuri, asa ca nu te grabi sa prinzi un loc. Perioada de sedere in spatiul business este de 4 ore, depasirea acestuia se tarifeaza cu o noua taxa, egala cu cea de intrare.

Tariful este de 12 Euro + TVA/persoana per vizita. Exista anumite carduri de companii sau chiar si carduri bancare care includ in pachet si accesul gratuit la aceste saloane.

 

Add Comment